ŽELEZNIČAR POSUSTAO U FINIŠU MEČA Pančevci savladani posle preokreta Čukaričkog

09:00

18.02.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: fkcukaricki

U 21. kolu Super lige Čukarički je na svom terenu u Beogradu pobedio ekipu Železničara sa 2:1 i to posle preokreta. Vodili su Pančevci posle prvih 45 minuta igre sa 1:0 i bili su nadomak velikog iznenađenja.

Železničar je pružio snažan otpor domaćinu iako je već u 24. minutu ostao bez kaptena Đorđevića koji je dobio crveni karton. Imao je Čukarički terensku inicijativu, ali je u 44. minutu Dario Grgić iskosa sa leve strane pobegao je svojim čuvarima i preciznim udarcem pogodio je suprotan ćošak golmana Filipovića.


U drugom poluvremenu povukli su se Pančevci na svoju polovinu i sa igračem manje na terenu uspešno su se branili sve do 73. minuta. Tada iz jedne bezazlene akcije domaćina i centaršuta sa leve strane, loptu na 10-tak metara dočekuje Docić koji šutira iz prve i pogađa mrežu do tad nesavladivog golmana Mijatovića.

U 87. minutu na sredini terena fauliran je Lakićević koji ostaje na zemlji, sudija Simović se ne oglašava, sledi centaršut ,a na prvoj stativi najbrži je rezervista Stojanović kojem nije bilo teško da sa 5 metara nogom pošalje loptu u gol i donese svom timu posle mnogo muke nova tri boda.

Železničar ima za čim da žali, jer je po svemu viđenom zaslužio bar bod protiv favorizovanog Čukaričkog.

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR DOBIO VELIKO POJAČANJE: Stigao reprezentativac Gambije Sulejman Maleh

VREDNA DONACIJA PREDSEDNIKA FK ŽELEZNIČAR Naunković poklonio fudbalske lopte za 19 škola

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.