KUDA ZA PRVI MAJ Stigla VREMENSKA PROGNOZA za praznike

17:01

09.04.2024

Podeli vest:

Pančevac

Neradni dani za Uskrs i Prvi maj su nam se ove godine tako lepo složili da nije ni čudo što mnogi već planiraju neko jeftino putovanje po Evropi ili mini odmor van grada.

Možda čak i kampovanje, jer letnje temperature u aprilu već nagoveštavaju vanredno toplo proleće.

Accuweather za kraj aprila i početak maja kaže da je moguće da će biti kiše, ali u većini delova u Srbiji bi trebalo da bude sunčano. U Nišavskom okrugu piše da će 1. maja padati kiša što bi značajno moglo da promeni planove onima koji su već planirali tradicionalni prvomajski uranak u prirodi.

Takođe, prema njihovom kalendaru, ni temperature možda neće biti baš tako visoke kao ovih dana. U Beogradu i Pančevu za prvi maj bi trebalo da bude oko 18 stepeni, u Novom Sadu takođe. Na Zlatiboru 13 stepeni, u Kragujevcu 15, u Nišu 16 stepeni, a na Kopaoniku sedam stepeni.

Za Uskrs (5. maj) u Beogradu i Pančevu  bi trebalo da bude oko 24 stepena, u Novom Sadu takođe. Na Zlatiboru 19 stepeni, u Kragujevcu 21, u Nišu 22 stepena, a na Kopaoniku 13 stepeni.

U iščekivanju naših meteorologa s preciznijim informacijama, pogledajte prognozu koju Accuweather daje za različite krajeve Srbije.

(Pančevac/K1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.