BRNABIĆ: Sledeći veliki cilj je da prosečna neto plata pređe hiljadu evra!

11:30

27.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pink

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić gost je u Novom vikend jutru na Pink TV.

Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je da je posebno srećna zbog povećanja plata i ističe da joj je žao što je ta vest ovih dana protekla ne tako kao važna vest.

Ističe da je, dok je bila u privredi i zalagala se za obnovljivu energiju bivša vlast nije htela da čuje za to.

– Te 2014. sećam se Aleksandar Vučić kada govori potrebne su nam teške reforme, prvi političar koji govori o tome, i kada završimo reforme mi ćemo krenuti u rast i razvoj. Tada je bila misaona imenica da prosečna neto plata bude 500 evra, istakla je predsednica Skupštine.

-Krenulo je tada 2014. godine sa Aleksandrom Vučićem kao predsednikom Vlade, koji je imao viziju i bio hrabar da to izvede- podsetila je Brnabić.

– Sledeći veliki cilj je da prosečna neto plata pređe hiljadu evra, što će biti sledeće godine i da idemo da do 2027. godine imamo prosečnu platu 1400 evra- istakla je predsednica Skupštine.

– Kada vi hoćete da nešto sredite, da proivedete svrsi, e onda kažu mi smo protiv – rekla je Brnabić , komentarišući delovanje opozicije.

– Sledeće grejne sezone ide toplotna energija iz otpada, navodi Brnabić, uporećujući odgovoran odnos prema ekologiji i zaštiti životne sredine koji ima vlast.

VIDEO O USPESIMA SRBIJE

-Ja sam napravila taj film, zajedno sa mojim timom, ali u stvari je to ta vera u bolju i drugačiju Srbiju-komentarišući tvit koji je objavila na platformi X.

VUČIĆ IMAO VIZJU I LjUDI IMALI POVERENjA

– Molim ljude da, makar na trenutak zastanemo i pomislimo šta smo sve uspeli da uradimo u ovih deset godina i koliko smo stavri uspeli da promenimo.

-Juče, videla sam i predsednik se obratio iz Pariza, videla sam da je delovao umorno i negde sa gorčinom pričao o stalnim tim kampanjama negacije- ističe Brnabić komentarišući odnos opozicije prema temama od značaja za državu.

(Pančevac/Novosti)

SJAJNE VESTI! Vučić se obratio građanima: Prvi put u našoj zemlji, prosečna plata prešla je 100.000 dinara

VUČIĆ IZ PARIZA PRED OTVARANJE OI: Dobili smo najbolju moguću poziciju za otvaranje Srpske kuće

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.