Na Kupu Tamiša u pecanju na plovak pobedili Zrenjaninci, Pančevci sedmi

Organizatori su obezbedili medalje i pehare za najbolje, što im je dodeljeno nakon takmičenja na druženju uz iće i piće

22:00

25.08.2024

Podeli vest:

Foto: Privatna arhiva

Udruženje sportskih ribolovaca i nautičara (USRN) „Tamiš 1926“ priredilo je tradicionalni Kup Tamiša u subotu, 24. avgusta, kada je na keju održano takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak, na kojem je učestvovalo 12 ekipa iz cele Srbije.

Prema rečima predsednika  Upravnog odbora USRN-a „Tamiš 1926“  Dragana Milenkovića nadmetanje se odvijalo po izuzetno toplom vremenu.

– Uprkos tome ostvareni su solidni rezultati, a uglavnom su išli bela riba i keder. Pecalo se tri sata, svaku ekipu sačinjavali su po tri takmičara sa po jednim štapom u tri sektora i bodovan je sav ulov. Na kraju su pobedili Zrenjaninci sa oko četiri kilograma upecane ribe, ispred ekipe iz Vršca, dok je treće mesto pripalo gostima iz Bora – naveo je Milenković.

Pančevački „Tamiš“ zauzeo je sedmo mesto, a postavu su činili Ljuba Knežević, Petar Marčeta i Zoran Palanački, koji su to pravo stekli na osnovu rezultata na prošlogodišnjim prolećnim i jesenjim nadmetanjima

Inače, organizatori su obezbedili medalje i pehare za najbolje, što im je dodeljeno nakon takmičenja na druženju uz iće i piće u prostorijama udruženja „Tamiš“.

(Pančevac/J. Filipović)

BORBA PROTIV KRIVOLOVA Odbrana Tamiša od ribokradica daje rezultate

JABUKA: 58 mališana učestovalo na takmičenju u pecanju na Tamišu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.