LETNJI PROGRAM: večeras Gudački kvartet Ansambla „Panartistˮ

09:52

28.08.2024

Podeli vest:

Foto: KCP
Ansambl „Panartistˮ

U okviru letnjeg programa Kulturnog centra Pančevo večeras od 21 sat na platou ispred Kulturnog centra (Korzo) nastupa Gudački kvartet Ansambla „Panartistˮ.

 

Violinista Vojkan PopovićPrivatna arhiva

 

Virtouzi klasičari Vojkan Popović na violini, Bojan Tirmenštajn na violončelu, Miona Caran Markov na violi i Luna Popović na violini izvodiće ovaj put popularna muzička dela. Njihovu obradu dela pop i rok muzike imali smo već prilike da čujemo na koncertu u dvorani Kulturnog centra, što je tada publika pozdravila ovacijama, pa ne sumnjamo da će inspirativno i veselo biti i večeras dok budete sedeli u bašti Kulturnog centra ili nekog od susednih kafića, pa i na nekoj od klupica oko drveća.

Čelsita Bojan TirmenštajnPrivatna arhiva

Letnji program Kulturnog centra nastavlja se i sutra, u četvrtak, 29. avgusta, kada će ispred Kulturnog centra biti održano prvo veče „Dana pančevačkog rokenrolaˮ. Nastupiće grupe „Apple Shampooˮ („Blink 182 tributeˮ), „Greensˮ, „Baštovaniˮ, „Polarisˮ i „Classic rock bandˮ. Drugi dan, petak, 30. avgusta, rezervisan je za bendove „Oluciˮ (mlade nade), „Matoraniˮ (Vršac), „Apsurdˮ, „Isabelˮ, „Afazijaˮ i „Groove Offˮ. Organizator „Dana pančevačkog rokenrolaˮ, trećih po redu, je Udruženje rok muzičara Pančeva.

Letnji program u subotu, 31. avgusta zatvara sastav „The Bestbeatˮ („The Beatles tribute bandˮ) nastupom od 21 čas.

(Pančevac)

FREEDOM ART FESTIVAL od ponedeljka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.