PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD: Merkur i Uran donose nove mogućnosti

22:00

27.09.2024

Podeli vest:

pexels-lucas-pezeta

Na nebu je trenutno aktuelan pozitivan aspekat između Urana i Merkura, što otvara mnoga vrata i donosi nove prilike za sve horoskopske znakove.

Tranzit Merkura u trigonu sa Uranom otvara vaš um novim mogućnostima. Uzbudljive vesti. Mogući su slučajni susreti sa ekscentričnim ili, na druge načine, stimulativnim ljudima.

Vaša čula su stimulisana, a vaša intuicija treba da bude čvrsta i ispravna. Sve psihičke sposobnosti će biti poboljšane. Ovo bi bilo odlično vreme za proučavanje astrologije.

Takođe, možete postati više zainteresovani za izučavanje tehnologije, pokretanje veb stranice i komunikaciju na mreži. Matematika, tehnički predmeti i bilo koja od nauka takođe bi bili privlačni. Ovo je takođe dobro vreme za rešavanje zagonetki i igranje igrica. Vaš originalan način gledanja na stvari bi pomogao u rešavanju mučnih problema.

Biti u blizini zanimljivih ljudi je važno jer vam deljenje ideja može dati mnogo uvida. Novo prijateljstvo stvoreno sada bi nesumnjivo bilo stimulativno, ali možda neće trajati predugo.

(Informer)

ČUDNA SUDBINA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Iznenada će se OBOGATITI, ali će odlepiti zbog ljubavi

BONUS VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.