LIGA VOJVODINE U PANČEVU Strelci SD “Pančevo 1813” najbrojniji i najuspešniji

11:35

01.10.2024

Podeli vest:

Foto: SD “Pančevo 1813”

Prvo kolo Lige Vojvodine za mlađe kategorije je održano u Pančevu. Mladi strelci Pančeva su bili veoma uspešni i najbrojniji na takmičenju.

Proteklog vikenda je u Pančevu održano prvo kolo Lige Vojvodine, od 8 za pionire i od 3 za kadete i mlađe juniore, sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, sa stotinak takmicara iz 16 vojvođanskoh klubova.

Takmičari Streljačke družine su bili najbrojniji sa 30 nastupa u svim kategorijama i disciplinama, pa su tako bili i najuspešniji.

Ekipa pionirki pištoljem je osvojila prvo mesto, a u pojedinačnoj konkurenciji je Petra Papić osvojila srebrnu medalju sa 170 krugova, Ivana Ančić je četvrta sa 152, a Ana Negovanović peta sa 137 krugova.

U kategoriji pionira pištoljem, uspešno je debitovao Vuk Vojnović i osvojio bronzanu medalju sa 117 krugova.

Ekipa pionirki puškom je osvojila drugo mesto, a Ana Negovanović je
osvojila Zlatnu medalju sa 176 krugova.  Nastupile su još Elena Flora sa 154 i Ivana Ančić sa 138 krugova.

Ekipa pionira puškom je osvojila šesto mesto, a nastupili su najmlađi takmičari Vukašin Šušić sa 139, Lazar Margan sa 108 i Vuk Vojnović sa 100 krugova. Uspešno su debitovali Andrej Božanić sa 108, Žarko Medić sa 88 i Miloš Perović sa 86 krugova.

U disciplini vazdušnim pištoljem ekipa SD“Pančevo 1813 je osvojila prvo mesto u kategorijama kadetkinja i mlađih juniorki, a Petra Papić je osvojila u obe kategorije po zlatnu medalju sa 342, Ana Negovanović je osvojila srebrnu medalju sa 287 a Ivana Ančić je osvojila bronzanu medalju sa 277 krugova.

Ekipa kadeta i ekipa mlađih juniora pištoljem su osvojile prvo mesto pošto su jedine bile kompletne, a najuspešniji je Jovan Kondić koji je sa 549 krugova osvojio zlatnu medalju u kategoriji kadeta a srebrnu u kategoriji ml.juniora. Ognjen Bunčić je sa 541 krugom osvojio srebrnu medalju u kat.kadeta abronzanu u kategoriji mlađih juniora, Andrj Jeftenić je peti mlađi junior sa 536, Nikola Fora je četvrti kadet, a sedmi mlađi junior sa 357 krugova.

Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila drugo mesto, a Ognjen Bunčić je osvojio srebrnu meedalju ukategoriji kadeta sa 539 krugova, a četvrti je nl.junior dok je peti Andrej Jeftenić sa 538 krugova. Nikola Flora je 450 krugova šesti kadet a deveti mlađi junior.Ana Negovanović je četvrta kadetkinja a sedma mlađe juniorka, a Elena
Flora je peta kadetkinja i jedanaesta nl.juniorka. Ana Petković nije nastupila ovoga puta, tako da nije bilo i ekipnog plasmana.

Naredno takničenje će biti održano 27.oktobra u Staroj Pazovi a do kraja godine slede takmičenja u Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu i Kikindi.

(Pančevac/SD Pančevo 1813)

SD PANČEVO 1813: Aleksa Rakonjac osvojio bronzanu medalju

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.