NE PROPUSTITE U toku Dečja nedelja u Jabuci! Zabava za celu porodicu i nagrade za najmlađe! Pogledajte program

14:11

02.10.2024

Podeli vest:

Foto: Pančevac

Mesna zajednica Jabuka, Dom kulture „Kočo Racin“ i Osnovna škola „Goce Delčev“ organizuju „Dečju nedelju“ u Jabuci, koja je u toku,  pogledajte program za naredne dane:

  • 2. oktobar – Kviz- „Deca Sveznalice“ vodiće gošća Danijela Poljak. Za dečicu od 7 do 14 godina pripremljena su razna zanimljiva pitanja.
  • 3. oktobar – Nikola Dragaš, karikaturista, ulepšaće na temu “ Veliko srce prijateljstva“. Prilikom crtanja u posetu će doći veroučitelj Nemanja Benin, koji će popričati na zadatu temu s dečicom.
  • 4. oktobar – Od 9.30 sati biće druženje sa Simonom Stanković na temu „Dečija prava“, a od 10 sati počeće dečja predstava „Ko se hvali, sam se kvari“. Dolaze glumci iz putujućeg pozorišta „Meri Popins“.
  • 5. oktobar – Biće održano više zanimljivih igara takmičarskog duha: Između dve vatre (roditelj-dete), igre bez granica za malce od 4 do 6 godina i trka u džakovima.
  • 6. oktobar – Vodič programa biće Simona Stanković. Održaće se takmičenje u plesu, kao i izbor mistera i misice, zatim karaoke i žurkica propraćena gostima iznenađenja, animatorim.

– Sva ova dešavanja su obogaćena raznim nagradama, zahvalnicama, diplomama, medaljama, slatkišima, slanišima, sokićima, vodicama, medenjacima… Zahvaljujemo se našim prijateljima koji su nam pomogli. Veliko hvala svima koji su učestvovali u ovome. Pozivamo sve roditelje, bake, deke, da dođu sa svojom dečicom, unucima, unukama na druženja koja će biti zanimljiva. Očekujemo vas u što većem broju, saopštili su iz MZ Jabuka.

(Pančevac)

IZUZETNO VELIKI ODZIV: Štićenici doma „Srce u Jabuci“ obavili preventivni pregled

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.