Etno druženje u Gerontološkom centru

U manifestaciji su učestvovale i članice Kulturno umetničkog društva Đetvan iz Vojlovlice i članice udruženja „Etno kutak Kačarevo“ iz Kačareva.

12:48

06.10.2024

Podeli vest:

Gerontološki centar u Pančevu

Tradicionalna manifestacija „Etno druženje“ održana je u ustanovi Gerontološki centar Pančevo.

U Gerontološkom centru tradicionalna manifestacija „Etno druženje“ organizuje se povodom obeležavanja i proslave Međunarodnog dana i meseca starijih osoba.

Manifestaciju je otvorila direktorka Gerontološkog centra Tanja Lukić ukazavši na veliki značaj ovakvih događaja koja imaju za cilj da osnaže međugeneracijsku solidarnost i saradnju u smislu očuvanja tradicije koju neguju u Gerontološkom centru.

Korisnici Gerontološkog centra su zajedno sa članovima Klubova za odrasla i stara lica organizovali sjajan kulturno- umetnički program u kome su prisutni gosti uživali sat i po vremena nakon čega su nastavili da uživaju u razgledanju etno postavke i izložbe ručnih radova korisnika doma, članova Klubova za odrasla i stara lica.

U manifestaciji su učestvovale i članice Kulturno umetničkog društva Đetvan iz Vojlovlice i članice udruženja „Etno kutak Kačarevo“ iz Kačareva.

(Pančevac/K013)

UKUSI DELIBLATSKE PEŠČARE Prijavite se za manifestaciju i uživajte u istoriji, kulturi, muzici i hrani

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.