UZMI RAČUN I POBEDI: Evo kako da se registrujete i učestvujete u nagradnoj igri za stan u Beogradu!

20:21

09.10.2024

Podeli vest:

Foto: Printscreen/RTS

Jesenji ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje u subotu, 26. oktobra, a građani su pozvani da nastave sa skeniranjem računa putem aplikacije. Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama, a u izvlačenju učestvuju računi izdati tokom 2024. godine. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na iznos.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti. Nakon klika na dugme „Registracija“, učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila. Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga primera radi za članove svoje porodice što će olakšati starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

Ukoliko aplikacija zahteva ažuriranje, potrebno je pronaći je u Google Play, Apple ili Huawei prodavnici i kliknuti na dugme „Ažuriranje“ (Update).

Svaki fiskalni račun bez obzira na iznos može da bude registrovan u aplikaciji na dva načina – jednostavnim skeniranjem QR koda ili ručnim unošenjem PFR broja i PFR vremena, koji su otisnuti na donjoj polovini svakog računa. Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr), dobija se dodatni kod. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i 6 brojeva, struktura u obliku „AA(A)000000”. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima. Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije, u studiju Radio-televizije Srbije.

Aplikacija će svakom učesniku poslati obaveštenje da li je uspešno uneo račun i neće dozvoljavati registraciju istog računa više puta. Takođe, učesnici će moći da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune i bezgotovinska plaćanja putem aplikacije, tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.

Prvo izvlačenje u okviru jesenjeg kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” će biti održano  26. oktobra, a poslednje 23. novembra.

U novom ciklusu biće podeljeno 10 stanova u Beogradu, kroz pet izvlačenja. Računi skenirani do početka narednog kruga takođe će važiti za učešće u izvlačenjima.

Izvlačenja će biti emitovana uživo na RTS-u, subotom u 18 sati.

Deset stanova koji će biti dodeljeni srećnim dobitnicima nalaze se u naselju Zemunske kapije. Što se tiče njihove veličine, dva su jednoiposobna (po 46,7 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (72 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata.

(Pančevac)

POČINJE JESENJI KRUG Prvo izvlačenje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”26. oktobra, a poslednje 23. novembra

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.