MALA DIZELKA TUTNJI VOJVODINOM

Željini omladinci pobedili RFK Novi Sad 5:0.Golove su postigli Juzbašić, Cetić, Novićević i Antić (dva).

17:00

22.10.2024

Podeli vest:

FB/FK Železničar

Pored prvog tima FK Železničar koji postiže zapažene rezultate u Superligi Srbije zahuktala se trka za bodovima u Omladinskoj ligi Vojvodine, gde momci koje predvode Marko Andrejić, Nenad Radojević i Vladimir Rastović drže priključak sa vodećim ekipama, a ukoliko se pojavi šansa da se plasiraju u Omladinsku ligu Srbije, svakako je neće propustiti.

Velika stvar za ovaj mladi tim jeste i činjenica da će mnogi igrači iz sadašnjeg sastava i u novoj sezoni imati pravo nastupa u omladinskom pogonu.

Željini omladinci su u prošlom kolu gostovali u glavnom gradu Vojvodine, gde su domaći RFK Novi Sad pobedili sa 5:0. Golove su postigli Juzbašić, Cetić, Novićević i Antić (dva).

Prava poslastica u Omladinskoj ligi Vojvodine očekuje nas narednog vikenda kada će trećeplasirani Želja ugostiti četvrtoplasiranu Petriku iz Novog Sada.

Naši kadeti, koji su znatno mlađi od svojih rivala, zauzimaju mesto u sredini tabele i svakako da predstavljaju lepu budućnost Železničara.

Dečaci vredno rade pod komandom trenera Danila Kovačevića i Bojana Tripkovića, a kako vreme odmiče, iz utakmice u u utakmicu, stiču neophodna iskustva…
U prošlom kolu, kadeti su izgubili od TSC-a na njegovom terenu sa 5:0, ali taj poraz neće obeshrabriti Željine superdečake. To je samo jedna lekcija posle koje će oni biti još jači.

U sjajnoj seriji su i Željini najmlađi fudbaleri, koji se sa mnogo uspeha takmiče u Pionirskoj ligi Vojvodine grupa Jug.

Posle devet odigranih utakmica, dečaci koje predvodi trener Petar Počuča imaju skor od 8 pobeda i samo jednog poraza, pa ubedljivo čuvaju lidersku poziciju na tabeli.

Željini pioniri su u prošlom kolu u Sremskoj Mitrovici savladali domaći Radnički sa 2:0.

Narednog vikenda i kadeti i pioniri dočekuju vršnjake iz Petrike.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.