Letnja sezona u Beloj Crkvi u punom jeku: „Vojvođanska Venecija“ jedna od omiljenih destinacija u Južnom Banatu tokom leta

08:33

24.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Bela Crkva, poznata kao „Vojvođanska Venecija“, predstavlja jednu od omiljenih letnjih destinacija u Južnom Banatu. Sa svojih sedam jezera, odličnim smeštajnim kapacitetima, kampovima i netaknutom prirodom, pruža idealne uslove za beg sa vrelog asfalta i uživanje u raznovrsnim sadržajima koje ovaj grad nudi.

Poslednjih nedelja, mnogi ljudi su pronašli spas od visokih temepratura na brojnim kupalištima širom Južno Banata. Bela Crkva, sa svojim prelepim jezerima i bogatom ponudom kulturnih i zabavnih sadržaja, postala je omiljena destinacija kako za domaće, tako i za strane turiste. Grad je trenutno u punom jeku turističke sezone, privlačeći posetioce iz celog regiona svojom atraktivnom ponudom.

Ulaz na jezera je besplatan, omogućavajući svima da se opuste i uživaju u prirodnim lepotama ovog područja. Kao i prethodnih godina, ležaljke su dostupne uz dodatnu naknadu, pružajući udoban prostor za relaksaciju i sunčanje.

Pored uživanja na jezerima, ovogodišnja turistička ponuda Bele Crkve obuhvata i brojne nove sadržaje i manifestacije.

Bela Crkva svakodnevno potvrđuje svoj epitet „bisera Južnog Banata“, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo uz svoje prirodne lepote i bogatu kulturnu ponudu. Sa svojim prelepim jezerima i raznovrsnim sadržajima, ovaj grad ostaje omiljena destinacija turista širom Evrope.

(Pančevac/RTV Pančevo)

BELA CRKVA: Koncertom Milice Pavlović završen karneval

Sve više kampera u Beloj Crkvi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.