SRAMNI NAPADI NA NOVAKA NE PRESTAJU Taman kad smo mislili da smo sve videli, oglasio se američki novinar…

09:57

30.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTS

Mislili smo da ne može jasnije i gore da se udari na Novaka Đoković, ali Ben Rotenberg je udario čini se nikada jadnije i niže.

Američki novinar Ben Rotenberg odlučio je da se oglasi za vreme trajanja meča između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama i očigledno je tačno procenio trenutak kada to da uradi.

Dominirao je Srbin, imao je prednost od 4:0 u drugom setu i gazio ka pobedi, ali je Nadal uspeo da napravi jedan, pa i drugi brejk i vrati se u meč.

I naravno, baš tada je Rotenberg rešio da se javi na društvenoj mreži „X“ i da tako „pecne“ Novaka, a poznat je kroz karijeru kao jedan od najvećih kritičara Đokovića.

– Dobro došao, Rafa – napisao je on na francuskom jeziku.


Nadal ga je ražalostio.

Rotenberg godinama unazad koristi svaku moguću priliku da omalovaži Srbina i predstavi ga u negativnom svetlu, ali sada je prešao sve moguće granice. Ničim izazvan, udario je sramno – „ispod pojasa“.

Naime, jedan korisnik na društvenim mrežama podelio je „skrinšot“ na kom se vidi da Đoković na društvenim mrežama prati Endrjua Tejta. Reč je o kontroverznom kik-bokseru i influenseru koji je optužen za silovanje, trgovinu ljudima i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena.

Sramni Amerikanac je to iskoristio za skandalozan napad. Podelio je objavu i stavio gnusan komentar:

„Novak Đoković, GOAT tenisa i GOAT neiznuđenih grešaka“, napisao je Amerikanac.


Svima je jasno da to što Novak prati nekoga na društvenim mrežama ne znači da podržava njegove postupke i stavove, ali sramni Rotenberg je iskoristio priliku da ubedi javnost da najbolji u istoriji podržava takvo ponašanje.

(Pančevac/Novosti)

NOLE POČISTIO NADALA Srpski teniser savladao Španca 2:0 i nastavio put ka zlatu!

NOLE JE FAVORIT Teniski trener o meču Đokovića i Nadala: Španac je nikad slabiji i nikad sporiji, šanse su 85:15 za Novaka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.