ĐOKOVIĆ NAKON POBEDE IMAO ZAHTEV ZA ORGANIZATORE A onda istakao i da OVO nije video 15 godina na Australijan openu i dobio APLAUZ!

15:05

17.01.2023

Podeli vest:

printscreen/tw: @HQpcrt

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena pobedom nad Robertom Karbaljasom Baenom, a nakon meča oduševio je publiku na Rod Lejver areni.

Nakon meča Đoković je istakao oduševljenje publikom kojoj je zahvalio što su ostali do kasno na terenu.

– Osećam se srećno što sam se vratio na teren gde sam ostvario najveće uspehe u mojoj karijeri. Koji ima posebno mesto u mom životu. Hvala za podršku, baš je cenim, rekao je Đoković.

Srbin je posle imao „zahtev“ za organizatore, on je istakao da ne bi imao ništa protiv da sve mečeve igra na Rod Lejver areni u noćnom terminu, što je izazvalo dodatne ovacije navijača.

– Što više pobeđuješ osećaš se samouverenije. To je jedan od razloga što sam pobedio mnogo mečeva. Lepo bi bilo da uvek igram na Rod Lejver areni u večernjoj sesiji.

Nakon toga govorio je o trećem setu. Pohvalivši današnjeg rivala.

– Zadovoljan sam kako sam igrao u trećem setu. Nisam mu dao šansu da se vrati. Dobro sam igrao sa osnovne linije. On je sjajan momak, mnogo trenira, prvi put je igrao na Rod Lejver areni i zaslužuje veliki aplauz, zaključio je Đoković.

Novak se na kraju obratio svojoj loži, posebno svojim roditeljima, koji nisu bili u Australiji punih 15 godina.

– Želim samo da kažem da volim moje roditelje i mog brata, posle 15 godina opet su ovde, prvi put su bili ovde 2008. nadam se da će mi doneti sreću kao i tada – rekao je Đoković, dok je kamera prikazivala Srđana i Dijanu, koji su sa osmehom i uz aplauze propratili govor svog sina.

 

(Pančevac/Novosti)

ĐOKOVIĆ UBEDLJIV U PRVOM KOLU Sa 3:0 počistio Španca Karbaljesa Baenu za prvu pobedu na turniru!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.