VEĆNICA ZA OBRAZOVANJE POSETILA ŠKOLU U GLOGONJU Tatjana Božić: Škole realizovale sve planirane radove za prethodnu godinu

13:49

31.01.2023

Podeli vest:

Grad Pančevo

Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje posetila je Osnovnu školu „4. oktobar” u Glogonju. U pratnji Dragana Janjića, direktora ove ustanove, obišla je objekat i upoznala sa radovima koji su izvedeni tokom prethodne godine.

– Škole su realizovale sve što je bilo panirano za 2022. godinu i spremne su da nastave održavanje sredstvima koja su predviđena novim budžetom, rekla je mr Tatjana Božić.

Grad Pančevo

Dragan Janjić podsetio je da je u prethodnoj godini za uređenje dvorišta škole i vrtića, kao i prilaznih staza uloženo blizu milion i 900 hiljada dinara, što je obezbeđeno iz budžeta Grada Pančeva.

Grad Pančevo

Svake godine renoviramo ili uredimo po nešto, zahvaljujući Gradskoj upravi. Pretprošle godine uredili smo ulaz. Obnovljen je zid i postavljena nova kapija, rekao je Janjić.

Dodao je trenutno nema planiranih radova za ovu godinu, ali ako nešto bude bilo neophodno veruje da će lokalna samouprava, kao i uvek, izaći u susret.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.