VELIKI SKANDAL U MADRIDU! Crno-beli deklasirali Real i upisali drugu pobedu, ali je domaćin izazvao opštu tuču i prekid utakmice! VIDEO

08:17

28.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/ESPN

Kakav Partizan, strašan Partizan! Crno-beli su i drugi put u dva dana pobedili Real u Madridu. „Parni valjak“ je trijumfovao sa 80:95 (21:31, 16:20, 25:24, 18:20). Ipak, ovaj meč je obeležio veliki skandal!

Umesto da pišemo o utakmici, akcenat nažalost mora da bude na onome što se desilo na 1:40 do kraja susreta u „Vizink centru“. Meč je prekinut pošto je izbila tuča na terenu posle preoštrog faula Serhija Ljulja nad Kevinom Panterom. Potom se kapiten gostiju zaleteo na igrača Reala zbog toga, ali ga nije udario. Onda su svi uleteli u teren i krenulo je ozbiljno pesničenje. Očigledno da je košarkaš domaćeg tima ovo uradio iz nemoći.

Sudije su dugo gledale snimak i na kraju je glavni arbitar Sreten Radović odlučio da pošalje igrače u svlačionicu. Prekinuo je utakmicu jer nije bilo dovoljno igrača da se nastavi susret.

Vredi pomenuti da je Geršon Jabusele rvačkim zahvatom i potpuno nesportski bacio na parket Dantea Egzuma koji se tom prilikom povredio. Australijanac je hramljući otišao u svlačionicu.

Bilo kako bilo Partizan je sada na velikih 2-0 i samo ga jedna pobeda deli od plasmana na Fajnal for. Zaista ružne scene i nema nikakve dileme da ovome nije mesto u sportu. Ostaje nada da će se na ovome završiti i da će meč u Beogradu proteći u fer i sportskoj atmosferi.

Što se utakmice tiče, izabranici Željka Obradovića su odigrali izvrstan susret. Koliko su bili dominantni najbolje se moglo videti u tome da su prvi kvartal okončali sa čak 10 razlike – 21:31.

Nastavili su i u nastavku susreta da dominiraju gosti. Real je uspeo par puta da spustio zaostatak, ali ništa više od toga, jer je Partizan uvek imao spreman odgovor. Prosto sve je funkcionisalo izvanredno u igri Beograđana.

Najefikasniji u Partizanu do momenta prekida bio je Dante Egzum sa 19 poena, dok je Džejms Naneli dodao 16. Kod Reala najviše se su se istakli Mario Hezonja i Rudi Fernandez sa po 16.

Treća utakmica na programu je 2. maja u „Areni“ od 20.30. Ukoliko Partizan trijumfuje plasiraće se na Fajnal for.

(Pančevac/Novosti)

REAL MADRID I PARTIZAN, ČIN DVA: Madriđani u nokdaunu, ali ne i na kolenima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.