BITI ILI NE BITI ZA PARTIZAN! Crno-beli večeras gostuju u Podgorici, pobeda protiv SC Derbija najveći imperativ!

10:33

18.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/ABA Liga j.t.d.

Crno-beli večeras moraju da pobede, ako ne žele da bace senku na čitavu sezonu!

Moglo se očekivati da posle iscrpljujuće plej-of serije za plasman na fajnal-for Evrolige dođe do pada u igri ekipe Partizana, ali teško da je iko mogao da pomisli da bi crno-beli na svom terenu mogli da izgube od podgoričkog Studentskog centra, ili SC Derbija.

Upravo to se u ponedeljak dogodilo, Podgoričani su slavili sa 84:83, potpuno zasluženo, uz fantastičnu partiju mladog Zvonimira Ivišića koji se poigravao sa Partizanovim centrima i meč završio sa 22 poena i 13 skokova.

Večeras je revanš u Podgorici, meč je zakazan za 19 časova, a domaći tim će imati meč-loptu za plasman u polufinale. Eventualna eliminacija ovako jake ekipe Partizana u četvrtfinalu bila bi najveća senzacija u istoriji ovog takmičenja, ali crno-beli će sve učiniti da do takvog scenarija ne dođe.

Prema najavama, Partizan bi u odnosu na prvi meč trebalo da bude jači za oporavljenog Alena Smailagića, što bi trebalo da znači i mnogo teži posao za Ivišića ili Tasića. Ali, ako crno-beli ne pokažu pre svega motivaciju i želju koja je u ponedeljak bila na nedopustivo niskom nivou, ni Smailagić im neće pomoći.

U ligaškom delu takmičenja Partizan je krajem januara ubedljivo trijumfovao u Podgorici nad SC Derbijem, tada je bilo 100:81, uz 17 poena Anđušića koji u ponedeljak nije ni dobio priliku da zaigra.

Dakle, biti il’ ne biti za Partizan za opstanak u plej-ofu AdmiralBet ABA lige. A pre samo nedelju dana crno-beli su bili nadomak fajnal-fora Evrolige…

(Pančevac/Sportske)

IGRAČ ČUKARIČKOG SVOJIM GESTOM RASPLAKAO SRBIJU: Viktor Rogan postigao gol, pa potom pokazao majicu sa emotivnom porukom! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.