TUŽILAŠTVO UTVRĐUJE DA LI POSTOJI KRIVICA KOSTINE MAJKE: Pokrenut predistražni postupak!

10:42

22.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/RTS

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, po službenoj dužnosti oformilo je predmet i pokrenulo predistražni postupak na osnovu kog bi trebalo da se utvrdi da li je majka maloletnog Koste K. počinila krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M.K. da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u OŠ Vladimir Ribnikar, kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja.

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice maloletnog Koste K. i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

Nakon što tužilaštvu budu dostavljeni izveštaji Policijske uprave za Grad Beograd i Gradskog centra za socijalni rad, javnost će bez odlaganja biti obaveštena o daljem toku postupka i donetim odlukama.

(Pančevac/Novosti)

NASTAVLJA SE NASTAVA U OŠ VLADISLAV RIBNIKAR: U svakoj smeni biće prisutno šest policajaca!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.