RVAČI ŠAMPIONSKI U KANJIŽI: Šampionsku titulu poneo je Stefan Todosijević dok je vicešamionsko zvanje zaslužio Artur Hovakimjan

12:33

21.06.2023

Podeli vest:

RK Dinamo

Takmičari pančevačkog Dinama ostvarili su sjajan uspeh na prvenstvu Srbije u rvanju slobodnim stilom za dečake i devojčice uzrasta do 13 i 17 godina u Kanjiži u veoma jakoj konkurenciji, ali pod nadzorom trenerskog tandema Vujo Šajić i Milivoje Todosijević.

A počelo je dramatično. Na merenju vaga pokazuje da Serž Hovakimjan ima 800 grama više i mora da nastupa u višoj kategoriji. Sava Jokić nije mogao da se takmiči.

Sve ovo se zaboravilo kada su počele borbe. Pobede su se nizale jednana za drugom. Od prve pobede Artura Hovakimjana do poslednje Vuka Ciculja prošlo je više od šest sati i valjalo je sumirati rezultate. A oni pokazuju 23 briljantne, u nekim slučajevima neizvesne pobede i ekipno prvo mesto za Dinamove rvače u kadetskom uzrastu.

Šampionsku titulu poneo je Stefan Todosijević dok je vicešamionsko zvanje zaslužio Artur Hovakimjan. Bronzanim odličjima su se okitili Miloš Stjepanović, Majeja Čenejac, Serž Hovakimjan, Viktor Gagić, Nemanja Nišić i Vuk Ciculj.

OVO SU REŠENJA TESTA IZ SRPSKOG JEZIKA Pogledajte odgovore sa današnjeg završnog ispita!

DECA OTVORILA SEZONU KUPANJA NA BAZENU NA STRELIŠTU: Voda je topla, ali umesto pet dana dolazićemo tri! Tata kaže da je cena ulaznice previsoka

DEVOJČICE IZ DVD GLOGONJ SPREMAJU SE ZA NOVI SAD: Budimo uz juniorke do još jednog državnog zlata!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.