AERODROM NIKOLA TESLA: Carinici sprečili muškarca da prokrijumčari tompuse i kubanske cigarete čija je vrednost 39.000 dolara

15:44

06.07.2023

Podeli vest:

Pixabay

Na aerodromu „Nikola Tesla“  carinici su u dva navrata sprečili pokušaj istog putnika da u prtljagu prokrijumčari više od 1.000 tompusa i oko 50 paklica kubanskih cigareta, čija je vrednost oko 39.000 dolara, saopštila je danas Uprava carina.

Prvi prekršaj je otkriven 5. jula, kada je 38-godišnji domaći državljanin doputovao letom iz Pariza, preuzeo svoj prtljag i uputio se ka aerodromskom izlazu gde su ga zaustavili carinici u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje.

Podsećamo da se u Republiku Srbiju može uneti 50 cigareta, 25 cigarilosa (do 3 grama po komadu), 50 grama duvana ili odgovarajuća kombinacija navedenih proizvoda, kao i da se bez naplate uvoznih dažbina u našu zemlju može uneti roba čija vrednost ne prelazi 100 evra.

(Pančevac)

 

OD 200 MILIONA € DO BANKROTA: Vlasnik DORMEA i kralj TV Prodaje Sandi Češko priznao da swe boriza opstanak kompanije! Kasne plate zaposlenima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.