RUKOMETAŠI DINAMA OD 16. DO 19. AVGUSTA NA TURNIRU U STRUGI: Prvog dana odigraće utakmicu sa Alkaloidom, a već sutradan protiv AEK-a iz Atine!

11:02

11.08.2023

Podeli vest:

Pančevac
Rukometaši Dinama igraće na međunarodnom turniru u Strugi od 16. do 19. avgusta. Pančevci se nalaze u grupi A sa ekipama Alkaloid i AEK-a iz Atine, dok su u grupi B ekipe Vardara, Esklistuna i domaćina Stuge.
Prvog dana takmičenja Dinamo će odigrati utakmicu sa Alkaloidom, a već sutradan protiv AEK-a iz Atine. Treći dan na turniru rezervisan je za odmor, dok će se četvrtog igrati utakmice za konačan plasman.
Prvi trener Dinama Dragan Marković nakon povratka sa priprema na Vlašiću rekaoje da
zadovoljan kako je protekla prva faza priprema.
„Pre podne smo radili na sticanju kondicije, a na drugom treningu smo vežbali rukomet, odbranu, napad… Nismo uspeli da se dogovorimo oko termina i nismo odigrali utakmicu sa Zagrebom, ali smo zato u Banjaluci, protiv Borca, odigrali tri poluvremena. Isprobavali smo razne varijante, taktike… Rezultat je bio u potpuno drugom planu. Pred nama je još mnogo teškog rada. Kada to kažem, posebno mislim na nekoliko mlađih igrača koji su se priključili prvom timu. Snalazimo se u hodu, pratimo tržište i pokušaćemo da angažujemo još jednog golmana, pivota i levo krilo. Nema sumnje da nas čeka teška i izazovna sezona – rekao je Marković.

Pančevac

Podsetimo,  ekspediciju Dinama na Vlašiću činili su igrači: Jovan Jevremović, Uroš Ignja, Boris Dornjei, Nikola Bekić, Veljko Stamatović, Ilija Bogdanović, Marko Perović, Duško Čelica, Radovan Ostojić, Stefan Ilić, Vuk Novaković, Veljko Čabrilo, Nikola Stamatović, Nemanja Marjanović, Rastko Stevanović, Miloš Kostadinović, Stevan Jojkić i Nikola Jezdimirović. Stručni štab predvodi Dragan Marković, a u njegovom timu su i treneri Nikola Janevski, Vladimir Ilić i fizioterapeut Ivan Distol. Novo ime je i Stefan Ilić.

Pančevac

Sjajni levi bek je prošle sezone igrao u Izraelu, gde se za Hapoel Ašdodom okitio duplom krunom. Karijeru je gradio i u Metaloplastici i Vojvodini, a igrao je i u Mađarskoj, Norveškoj i u Kataru.
Kako najavljuju čelni ljudi ovog popularnog sportskog kolektiva, uskoro treba očekivati još nekoliko pojačanja.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.