UBEDLJIVA POBEDA SUBOTIČANA Spartak savladao Železničar sa 3:0! Evo šta kažu šefovi stručnog štaba oba tima VIDEO

08:37

14.08.2023

Podeli vest:

Printscren/Instagram
U 3.kolu Mocart Bet super lige Spartak je u Subotici savladao Železničar sa 3-0 (1-0). Subotičani su ostvarili ubedljivu pobedu iako su do samog finiša meča strepeli hoće li osvojiti sva tri boda. U prvom poluvremenu viđen je izuzetno zanimljiv duel u kojem je Spartak imao terensku inicijativu,a šanse za gol imale su obe ekipe- Najbliži golu bo je Železničar i to u 31. minutu, ali Romaniću je nedostajao koji centimetar da zahvati loptu posle centaršuta sa leve strane i da loptu pošalje u mrežu. U 25.minutu domaći fudbaleri probijaju odbranu gostiju po levoj strani,Todoroski šalje povratnu loptu do jednog igrača Spartaka koji dobro šutira, a golman Živković brani. Na njegovu nesreću lopta se odbija na peterac do Bijelovića koji poluvolejem loptu neodbranjivo šalje pod prečku za 1-0. Igrao se 30. minut kada je Marko Jovanović u šesnaestercu startovao na jednu loptu, a sudija Jovan Šegrt je procenio je da je zakačio i protivničkog igrača i dosuđuje penal.
Loptu je na belu tačku stavio Bijelović koji je gađao donji levi ugao, ali je golman Živković sjajno intervenisao i odbranio je ovaj udarac. U 39. minutu Luka Petrović izbija ispred golmana Spartaka, ovaj ga ruši i sudija Šegrt ponovo pokazuje na belu tačku, a golmanu ne pokazuje ni žuti karton. Penal je loše izveo Romanić čiji udarac golman domaćina brani i na odmor Subotičani ipak odlaze sa minimalnom prednošću. U drugom poluvremenu bolji rival na terenu bio je Železničar. Ređale su se šanse ispred gola domaćina, ali mreža kao da je bila začarana. Najbliži golu Pančevci su bili u 68.minutu, ali posle centaršuta Konatara i udarca glavom Knežević pogađa prečku. I kada se očekivalo da će odbrana domaćina posustati sledi hladan tuš. U 84.minutu posle kornera rezervista Ubiparip koristi loše postavljenu odbranu gostiju i sa druge stative pogađa bliži ugao golmana Živkovića.
Tad trener Železničara u igru uvodi Zuvića i Pavlova, ali već u sledećem napadu smušenost odbrane koristi Rošević koji pored trojice opdbrambenih gostujućih fudbalera stvara poziciju za šut i postavlja konačnih Spartak-Železničar 3-0.
G.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.