DANAS U PANČEVU PRVA BERZA MINIJATURNIH VOZILA Spremite se za razmenu, kupovinu i priče o autićima i kamiončićima

12:20

26.08.2023

Podeli vest:

Grad Pančevo

Danas između 10 i 14 časova, na Tamiškom keju, u prostoru „Tamiš 1926“, održaće se prva pančevačka berza kolekcionarskih autića i kamiončića u različitim veličinama, kao što su 1/18, 1/24, 1/43, 1/67 i 1/87. Na ovom događaju, ljubitelji minijaturnih vozila će imati priliku da se okupe i razmene iskustva.

Na berzi će biti prisutni modeli vozila svih razmera, omogućavajući zaljubljenicima da kupe, prodaju i  razgledaju raznovrsne modele. Organizatori su do sada najavili dolazak oko dvadeset izlagača koji će pančevačkoj publici predstaviti svoje kolekcije.

Prtscrn

Ova berza je idealna prilika kako za već etablirane kolekcionare, tako i za one koji tek ulaze u svet kolekcionarstva. Pored prilike za razmenu i kupovinu, ovakvi događaji omogućuju razmenu zanimljivih priča o automobilima – njihovoj istoriji, karakteristikama i proizvođačima.

Dragan Zgerđa, jedan od organizatora, istakao je da su dobrodošli svi zainteresovani koji imaju slobodno vreme. On je naglasio da je ovaj hobi značajan ne samo za zabavu, već i kao način negovanja tehničke kulture. On je istakao da mnogi modeli automobila koji su nekada bili prisutni na putevima SFRJ i današnje Srbije mogu biti pronađeni kao minijature na ovoj berzi. To može izazvati posebno emotivne reakcije, gde neko može pronaći model automobila kojim je nekada vozio ili koji ga podseća na lepa sećanja.

Ova berza predstavlja priliku za sve koji dele strast prema kolekcionarskim automobilima i kamionima da se okupe, razmene iskustva i uživaju u jedinstvenom svetu minijaturnih vozila.

(Pančevac)

MLADI PANČEVAČKI BOKSER ZABLISTAO NA EVROPSKOM PRVENSTVU U MARIBORU: Zapažen uspeh i borbenost Petra Samardžića ostavili snažan utisak

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.