JAVNI POZIV PANČEVCIMA ZA PRIJAVU ŠTETE NAKON ELEMENTARNIH NEPOGODA U JULU: Rok za podnošenje obrasca 27. septembar

13:30

29.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Na osnovu člana 15. Zakona o obnovi nakon elementarne i druge nepogode  i Uredbe o utvrđivanju Državnog programa pomoći i obnove oštećenih porodičnih stambenih objekata u svojini građana usled dejstva jakog olujnog vetra, grada i kiše u toku jula 2023. godine, Komisija za  procenu štete na porodičnim stambenim objekatima u svojini građana nastale usled dejstva jakog olujnog vetra, grada i kiše u toku jula 2023. godine objavljuje javni poziv za prijavu štete na teritoriji grada Pančeva nakon elementarne nepogode u julu 2023. godine.

– Pozivaju se građani sa teritorije grada Pančeva da prijave šatetu koju su pretreli na svojim porodičnim stambenim objektima usled dejstva jakog olujnog vetra, grada i kiše u toku  meseca jula 2023. godine, navodi se na sajtu grada.

Građani štetu mogu prijaviti u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva, zaključno sa 27. septembrom 2023. godine.

Prijava se podnosi u skladu sa Uredbom o utvrđivanju Državnog programa pomoći i obnove oštećenih porodičnih stambenih objekata u svojini građana usled dejstva jakog olujnog vetra, grada i kiše u toku jula 2023. godine.

Prijava nastale štete se podnosi u Gradskom uslužnom centru Gradske uprave grada Pančeva, na propisanom obrascu koji je sastavni deo ovog poziva.

Podnosioci prijava su dužni da uz prijavu podnesu i Zakonom propisanu dokumentciju navedenu u obrascu prijave štete (dokaz o stanovanju na adresi na kojoj je prijavljena šteta, podaci iz katastra nepokretnosti, račun za struju, fotokopija lične karte vlasnika-podnosioca prijave, fotokopija kartice tekućeg računa vlasnika-podnosioca prijave).

Obrazac prijave štete je objavljen na sajtu Grada Pančeva ili se može preuzeti lično u Gradskom uslužnom centru Gradske uprave grada Pančeva.

Prijave upućene van propisanog roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu, neće se razmatrati od strane Komisije.

Sve dodatne informacije u vezi sa javnim poziv, možete dobiti pozivom broja telefona 013/354-354.

(Pančevac)

ED PANČEVO: Isključenja struje za sredu, 30. avgust

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.