ĐOKOVIĆ GOSTOVAO NA AMERIČKOJ TELEVIZIJI: Navijači prekinuli intervju, a onda je uzeo srpsku zastavu VIDEO

16:22

11.09.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je četvrti put u karijeri US Open pošto je u finalu pobedio Danila Medvedeva i emotivno je proslavio sa svojom porodicom na tribinama, uz nikad glasniju podršku navijača.

Isto je bilo i kada je Đoković posle meča u improvizovanom studiju televizije „ESPN“ dao kratak intervju, pa je u jednom trenutku čak i izgubio glas pokušavajući da nadjača fanove koji su se okupili u blizini.

Odzvanjalo je „Nole, Nole“, potom su se javili i srpski navijači koji su dozivali Đokovića i mahnuo im je rukom, dok je čak morao i da se nakašlje koliko je glasno morao da priča da bi se čuo tokom intervjua.

– Teško je sada pričati i opisati rečima šta osećam. Još se nije sleglo šta sam uradio, osvojio sam 24. grend slem i nadam se da ću još ispisivati istoriju, ali dobro znamo da me je pre dve godine Medvedev razbio ovde kada sam išao po istoriju. Nisam želeo opet taj osećaj i svi iz mog tima i porodice su znali da moraju da me ostave poslednja 24 sata da ne bih razmišljao šta je na stolu, jer uvek je nešto, posebno… – rekao je Đoković pre nego što su ga prekinuli navijači.

– Taj drugi set je jedan od najtežih setova koje sam odigrao u karijeri, znao sam da neće odustati, bio je blizu da osvoji set i gubio sam dah, nisam imao snage u nogama, ali to je bio ključ i olakšanje. U trećem setu sam imao jasan plan da ne igram preduge poene, on je neke promašio, tako da evo nas ovde.

Đoković je debitovao još 2005. godine na US Openu, a 18 godina kasnije slavi četvrti pehar i dodaje da kod njega nema limita dok god se oseća dobro.

– Šta je cilj? Prihvatiću bilo koji grend slem, svejedno je! Moj prioritet za sledeću godinu je isti, a to je da osvajam grend slemove, da igram za moju zemlju, Olimpijske igre…

A, kakav je plan za slavlje posle osvajanja pehara?

– Ne znam koliko ćemo ludovati večeras, pitala su me deca kako ću slaviti i rekao sam da će to biti sa njima, a videću šta će biti kad legnu da spavaju. Možda iskoristim što smo u najboljem gradu na svetu, hajde da slavimo. Pričao sam sa Jelenom gde će ko da sedi jer je bilo mnogo ljudi, a premalo mesta. Morali smo da rasporedimo ljude i pričali smo o deci i nisam znao gde će da sede. Kada sam prvi put seo na klupu i video Taru u prvom redu, pokazala mi je ručicu, a kad god mi je bilo teško pogledao sam nju i ona mi je davala snagu da pobedim. Divno je bilo slaviti sa mojom porodicom ovde – naglasio je srpski teniser.

KRALJ TENISA! Đoković se osvetio Medvedevu i došao do 4. Grend slem titule u Njujorku, 24. ukupno! Izjednačio rekord svih vremena FOTO

(Pančevac/Mondo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.