U PETAK U 12 SATI SAZNAĆEMO ČIJA BAŠTA JE NAJLEPŠA: Konkurencija je bila jaka, a sve fotografije videćemo u Narodnoj bašti! JKP Zelenilo pripremilo je i nagradne vaučere FOTO

11:51

12.09.2023

Podeli vest:

JKP Zelenilo

U idiličnom ambijentu Narodne bašte 15. septembra od 12 časova biće upriličena svečana dodela nagrada i zahvalnica povodom završetka 15. Izbora za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu.

JKP „Zelenilo“ već dugi niz godina predano organizuje ovaj kreativni konkurs s ciljem da podstakne građane da se angažuju i budu kreativni u uređenju svog životnog prostora i okoline.

JKP Zelenilo

Nakon roka za prijavljivanje koji je istekao 11. septembra, stručna komisija pažljivo je pregledala više od 40 prijava i fotografija koristeći strogo utvrđene kriterijume za rangiranje prijavljenih Pančevaca.

Pobednicima, u svim kategorijama, biće uručeni vaučeri koji će moći da se iskoriste u
rasadniku JKP „Zelenilo“ za kupovinu sadnog materijala.

JKP Zelenilo

Pored toga, fotografije prikupljene tokom procesa prijavljivanja spojene su u kolažnu izložbu bašti i balkona koju će građani Pančeva moći u narednih mesec dana da posete i pogledaju u samom srcu Narodne bašte. Cilj ove izložbe je da pruži inspiraciju i podstakne građane da nastave da razvijaju zelene oaze u svom gradu.

(Pančevac)

JUBILARNI 20. ETHNO.COM WORLD MUSIC FESTIVAL OD 22. DO 24. SEPTEMBRA U PANČEVU Najbolji izbor srpske world music scene, specijalna gošća Olga Krasojević sa Rudnika

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.