KRATAK I OTVOREN RAZGOVOR O SVIM PITANJIMA Predsednik Vučić u Granadi sa Zelenskim! FOTO

15:09

05.10.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Granadi, u Španiji, na Samitu političkih zajednica i sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim.

Na njegovom zvaničnom Instagramu objavljeno je da je sa Zelenskim imao kratak i otvoren razgovor o svim važnim pitanjima.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić danas učestvuje na Samitu Evropske političke zajednice u Granadi, na koji je pozvano 47 šefova država i vlada, kao i predsednik Evropskog saveta, predsednik Evropske komisije i predsednik Evropskog parlamenta.

Lideri će razgovarati o unapređenju političkog dijaloga i saradnje u cilju jačanja bezbednosti i stabilnosti na evropskom kontinentu, dodaje se u saopštenju.

Na marginama Samita u Granadi, predsednik Vučić ima niz bilateralnih susreta sa evropskim zvaničnicima, među kojima su predsednik Republike Francuske Emanuel Makron, premijer Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Riši Sunak, predsednik Vlade Gruzije Irakli Garibašvili, predsednica Vlade Republike Island Katrin Jakobsdotir, kao i visokim predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj.

– Kratak i otvoren razgovor sa predsednikom Zelenskim o svim važnim pitanjima, napisao je predsednik na svom instagram profilu.

 

(Pančevac)

SUSRET SA PRIJATELJIMA: Vučić sa Orbanom i Kovačevskim pred početak samita u Granadi

PREDSEDNIK VUČIĆ U GRANADI Slede važni bilateralni sastanci: Sa Sunakom razgovarao o situaciji na KiM FOTO, VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.