ŽELEZNIČAR ŽELI PRVU POBEDU PRED SVOJIM NAVIJAČIMA Mijailović: Situacija je teška, ali ima još vremena da se to ispravi

13:47

20.10.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: fk_zeleznicar_pancevo
Posle nedelju dana pauze zbog reprezentativnih obaveza, ovog vikenda se nastavlja fudbalsko prvenstvo u Super ligi.
U 12. kolu Železničar na svom terenu u ponedeljak od 18 sati dočekuje IMT iz Beograda. Tim povodom na SC „Mladost” održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen i novi šef stručnog štaba Nenad Mijailović.
– Zahvaljujem se pre svega upravi kluba na ukazanom poverenju. Situacija je teška, niko nije zadovoljan trenutnim učinkom i plasmanom na tabeli, ali ima još vremena da se to ispravi. Dobro se radi na treninzima i mislim da je došlo vreme da se veliki trud nagradi i dobrim rezultatima. Dolazi nam IMT koji ima dobru ekipu, mi se nikoga ne plašimo i u svaki naredni duel ulazimo da pobedimo, jer nemamo drugog izbora. Respektujemo svakog protivnika, ali bodovi su nam neophodni – istakao je Mijailović.
Fudbaler Stefan Hajdin je rekao da je uprkos svemu atmosfera u ekipi i dalje veoma dobra.
– Situacija jeste teška, imamo samo 4 boda i trećeg trenera od početka prvenstva. Svaki od njih je tražio nešto novo i morali smo da se privikavamo na drugačiji stil rada. Odigrali smo i u ovoj pauzi dve prijateljske utakmice protiv Voždovca i Inđije i zadovoljan sam prikazanom igrom. Vidi se napredak i to nam uliva nadu da će u narednom periodu biti bolje, a podrška navijača sad nam je najpotrebnija, jer oni nam ulivaju dodatnu snagu – istakao je Hajdin.
Nema sumnje da će navijači još jednom ispuniti tribine na Sportskom centru, a da li će dočekati i prvu pobedu svojih ljubimaca na domaćem terenu videćemo u ponedeljak.
(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.