PARADAJZ NA ITALIJANSKI NAČIN: Savršena zimska salata ili ukusan preliv za testeninu RECEPT

21:42

17.11.2023

Podeli vest:

Pixabay

Sastojci:

3 kg paradajza

2 glavice belog luka

4 lista lovora

1 kašika ruzmarina

1 kašika origana

2 dl ulja

1/2 kesice konzervansa

malo soli

biber

Priprema:

Paradajz oprati, pa ga preliti vrelom vodom (popariti kako bi se lakše ljuštili), oljuštiti ga i iseći na kockice, beli luk takođe iseći na kockice.

Staviti ulje u šerpu i dinstati paradajz, dodati beli luk, lovor, origano, ruzmarin, so i biber, pa i dalje kuvati paradajz.

Kada voda uvri, dodati pola kesice konzervansa. Kada se konzervans otopi, izvaditi listove lovora i sipati u tegle.

NE BACAJTE KORU OD BANANE: Evo koje probleme može da reši

(Pančevac/Stil)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.