KAZNITE GA ODMAH, DA NE PROĐETE KO MI U KAČAREVU Kamere snimile čoveka koji je danas u 11.30 istovario smeće pored puta u Jabuci! VIDEO

Da nije jedini koji se tako oslobađa otpada, vidi se po đubretu koje se nalazi duž ivice puta.

14:13

27.11.2023

Podeli vest:

printscreen/fb: Slobodan Ilić

Ekološka neosvešćenost i nedostatak brige i savesti za svoje mesto i grad svakodnevni je prizor na ulicama Srbije. Snimak iz Jabuke koji se pojavio na društvenim mrežama samo je još jedan od primera u nizu o uništavanju naše okoline.

Naime, na društevoj mreži Fejzbuk objavljen je video sa nadzorne kamere iz sela Jabuka na kome se vidi da se čovek automobilom zaustavlja na sred puta i iz gepeka vadi vreću đubreta koje kasnije istresa nasred livade pored kolovoza.

Da nije jedini koji se tako oslobađa otpada, vidi se po đubretu koje se nalazi duž ivice puta.

,,Sad lepo prijava i kazna pa da vidimo da li će mu opet pasti na pamet”, ,,Treba da se napuni kamion sa smećem, istovari kod kret*na ispred kuće”, ,,Ako ga odmah ne kaznite, proćićete ko mi u Kačarevu. Kazniti za primer.Nema igre sa ovim stvarima”, samo su neki od komentara ogočenih meštana.

(Pančevac)

RECIKLAŽNI CENTAR JKP HIGIJENA: Otpad koji sakupljamo na ovaj način neće više završavati na deponiji

NE VIDI SE OD SMEĆA Tužna slika i danas stiže iz Priboja: Lančanica uspela da zadrži 10.000 kubika nagomilanog otpada, ali Lim nanosi nove količine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.