AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Mališu i Cicke!

12:35

11.12.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „LJubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje će biti predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Mališa

Ovaj prelepi živahni mešanac, koji sada ima oko četiri meseca, traži dom, jer mu prilično gori pod šapicama. To je zato što je njegova vlasnica morala da ode u bolnicu i ne zna kada će izaći, kao i da li će moći adekvatno da se brine o njemu.
Ona ga je pre dva meseca udomila, ali je ubrzo saznala da mora da ide na lečenje.
Nažalost, sada nema ko da čuva ovo divno štene, pa svi koji žele ovako veselog „dečaka” treba da se jave na telefon 061/106-68-12.

Cicke

Ova dva mačeta, stara tri-četiri meseca, doselila su se kod naših sugrađana u dvorište. Nakon toga oni su ušli u transporter njihovog mačora, koji reži na
njih, ali oni ne mrdaju odatle. Sve je hladnije i ovo im neće biti dovoljna zaštita, jer ljudi kod kojih se nalaze već imaju dve mačke i ne mogu da brinu i o njima. Zainteresovani treba da se jave na kontakt-telefon 064/23-13-027.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148.

Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.