NISAM VAS SE NIMALO UPLAŠIO! UVEK ĆU BITI UZ SVOJ NAROD Vučić poslao poruku iz Predsedništva VIDEO

11:09

25.12.2023

Podeli vest:

IN/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se snimkom sa terase Predsedništva objavljenim na zvaničnom Instagram nalogu.

„Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom radnom mestu, i nisam vas se nimalo uplašio i neću vam dati da srušite Srbiju“, napisao je Vučić.

„S vremena na vreme mi se čini kao da ne samo naši politički protivnici već i njihovi mentori spolja misle da su u ovoj zemlji svi idioti, i da niko nema oči, uši i da niko ne razume šta se sinoć dogodilo. Svi su videli da su gotovo tri sata policajci i imovina grđa Srbije bili brutalno napadani od onih koji su rešili da ruše demokratiju u Srbji i izbornu volju našeg naroda. Svi su videli ali, oni bi da okrenu priču, da nas zavitlavaju, da se šale sa Srbijom, da pokušavaju da nas sve naprave zajedno ludima“, rekaje predsednik Srbije.

„I u moru laži koje iznose sinoć i danas, samo jedna stvar je bila istinita, a to je da su videli nekog muškarca koji im je ličio na Vučića. Apsolutno je tačno bio sam na terasi u Predsedništvu, nisam ih se uplašio, nisam se sakrio ni u jedan bunker i nikada se od siledžija i nasilnika skrivati neću. Uvek ću biti uz svoj narod, odbranićemo i sačuvati demokratiju“, dodao je predsednk Srbije.

(Pančevac)

PUTIN POSLAO ČESTITKU VUČIĆU I GRAĐANIMA SRBIJE

VUČIĆ SE OGLASIO NAKON SASTANKA SA HARČENKOM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.