RASPISAN KONKURS MAKEDONSKO SUNCE 2024: Zainteresovani mogu poslati priče ili fotografije sa putovanja do 28. februara

17:15

05.01.2024

Podeli vest:

Pixabay

Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar“ petu godinu zaredom raspisuje Konkurs „Makedonsko Sunce 2024“.

– Pozivamo sve zainteresovane da nam do 28. februara 2024.godine, pošalju utiske, lepe priče, putopise i fotografije sa putovanja po Makedoniji koje su doživeli u prethodnih godinu dana, a mi ćemo da ih objavimo, na našoj FB stranici i portalu. Tražimo originalne, inovativne i iskrene priče koje nisu klasične reportaže sa putovanja. Nemojte opisivati znamenitosti – pišite o sebi i drugima, o susretima i kontaktima, o vašim i tuđim svetovima, o razgovorima i dodirima među ljudima, navodi se u saopštenju.

Zanimljive priče i fotografije sa putovanja po Severnoj Makedoniji možete slati na mejl: niu.miic43@gmail.com . Priče i slike koje uđu u užu selekciju biće objavljene na portalu NIUMIC-a, uz prethodnu dozvolu autora. Postoji mogućnost da neke od njih budu uključene u neka od budućih štampanih izdanja NIUMIC-a, u dogovoru sa autorima.

Najlepše slike i priče koje odabere žiri će biti nagrađene lepim i zanimljivim nagradama.

– Ovim konkursom želimo da promovišemo dobrosusedske odnose i saradnju u regionu, posebno uzevši u obzir našu istorijsku, geografsku i kulturnu upućenost jednih na druge i zajedničke interese na našem putu u evropsku budućnost, dodaje se u saopštenju.

DOM ZDRAVLJA PANČEVO: Ovo je radno vreme službi Doma zdravlja za praznike

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.