BOJE KOSE KOJE ĆE BITI U TRENDU U 2024. GODINI Evo zašto se ova nijansa vraća na velika vrata

13:13

09.01.2024

Podeli vest:

Pixabay

U svetu frizura, boje kose su poput umetničkog platna koje se neprestano osvežava novim nijansama boja. Za 2024. godinu, očekujte uzbudljive promene u paleti boja inspirisane stilom poznatih ličnosti.

Svakako, jedna od najpopularnijih nijansi koja će dominirati ove godine je „Cherry Cola“, ista ona koju trenutno nosi popularna pevačica Dua Lipa. Na velika vrata se ove godine vraća i „Plava noć“ koja donosi futuristički izgled kose i daje svakom stilu jedinstvenu dozu elegancije.

PIxabay

Cherry Cola elegancija

Dua Lipa je postala modna ikona ne samo zbog svoje muzičke karijere već i zbog prepoznatljive boje kose. „Cherry Cola“ je topla smeša tamnocrvenih tonova sa primesama cimeta i mahagonija. Ova boja pruža sofisticiran i hrabar izgled s toplim crvenim tonovima, stvarajući jedinstven sjaj.

Sunčano plava-bronza

Za one koji vole prirodan izgled, „sun-kissed“ efekat će biti izuzetno popularan. Ova nijansa, kombinacija plavih i smeđih tonova, pruža nežni prelaz između svetlih i tamnih boja, stvarajući utisak prirodno posvetljene kose.

Pastelne nijanse

Nastavljajući trend iz prethodnih godina, pastelne boje će i dalje biti u fokusu. Svetlo plava, ružičasta i lavanda dodaju nežnost i romantičnost, transformišući kosu u pravo umetničko delo.

Pixabay

Sjaj tigrovog oka

Inspiracija tigrovim okom donosi nijansu toplih smeđih i crvenih tonova. Rezultat je duboka, zemljana boja koja pruža jedinstvenu dimenziju kosi, stvarajući efekat tigrovih pruga.

Plava noć

Za hrabre dame, kombinacija crne boje sa plavim odsjajima donosi futuristički izgled. Ova nijansa pruža tamnoj kosi dubinu i sjaj, dok plavi odsjaji dodaju sofisticiranu modernu notu.

Svaka nova sezona nosi sa sobom uzbuđenje i inovacije, a 2024. godina nije izuzetak. Bez obzira da li se odlučite za toplu eleganciju „Cherry Cola“ nijanse ili eksperimentišete sa drugim trendovima, vaša kosa će biti pravo platno za izražavanje vašeg stila.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.