BRAVO! KECMANOVIĆ POSLE DRAME U 3. KOLU AO Srpski teniser slavio protiv Štrufa u 5 setova!

10:18

18.01.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: u_penjanju

Miomir Kecmanović je u trećem kolu Australijan opena! Srpski teniser je u dramatičnom meču savladao Jana Lenarda Štrufa sa 6:4, 1:6, 7:6 (7:5), 1:6, 7:6 (11:9).

Velika se borba vodila. Dva puta je srpski teniser imao prednost u setovima, ali je uspevao da se vraća 25. reket sveta. Na kraju je odlučivao taj-brejk u petom setu, u kojem je Kecmanović spasao dve meč lopte Štrufa, a na kraju je iskoristio svoju četvrtu.

Protivnik u trećem kolu biće mu Tomi Pol, koji je savladao Džeka Drejpera sa 6:2, 3:6, 6:3, 7:5.

Sigurni su bili i jedan i drugi na početku meča kada su servirali. Prvi je inicijativu preuzeo Kecmanović, pa je u sedmom gemu napravio brejk, koji mu je doneo prvi set.

Međutim, u nastavku je Srbin bio potpuno u podređenom položaju. Štruf je kontrolisao sasvim situaciju na terenu, igrao je agresivno, pa je u drugom setu prepustio našem igraču samo gem.

Ravnopravni su igrači bili u trećem periodu, pa je na kraju odlučivao taj-brejk. Odlično je Kecmanović počeo, bilo je 3:0. Iako je Štruf uspeo da se vrati, ali je u završnici Srbin ipak uspeo da prelomi.

Međutim, usledio je novi pad. Nemac je još jednom zagospodario terenom i izborio se za peti set.

Bolje je Kecmanović počeo odlučujući set, pa je uz brejk poveo 3:1. Međutim, odmah je izgubio prednost. Potom je Srbin imao tri meč lopte na servise protivnika u 12. gemu, ali je i njih propustio. Na kraju je u odlučujućem gemu jedan mini brejk napravio razliku u korist Srbina, koji se plasirao u treće kolo.

(Pančevac/Sportal)

JUBILARNA 30. POBEDA U NIZU Đoković posle drame slavio protiv Australijanca!

NOVAK SAZNAO SLEDEĆEG RIVALA Mladi Australijanac se ne plaši srpskog tenisera

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.