ŽELEZNIČAR OSTAO BEZ POBEDE U POSLEDNJEM MINUTU Remi pančevačke ekipe protiv Novog Pazara

15:25

10.02.2024

Podeli vest:

Privatna arhiva

Na stratu prolećnog dela prvenstva Prve lige Srbije Železničar je na SC „Mladost” odigrao sa Novim Pazarom nerešeno 2:2 (2:1). Domaći fudbaleri imaju za čim da žale, jer su lepom ambijentu pred punim tribinama izjednačujući gol primili u zaustavnom vremenu i to iz penala.

Železničar je odlično započeo meč i već u 8. minutu je poveo sa 1:0. Đorđević je posle dosuđenog slobodnog udarca namestio loptu na 20-metara od gola i veoma preciznim šutem pogodio je gornji levi ugao nemoćnog golmana Mirkovića. Samo 4. minuta kasnije Grgić dobro šutira iskosa sa leve strane, ali lopta pogađa prečku.

U 32. minutu gosti svoju prvu priliku za gol koriste i preko Kaarklajića koji precinim šutem pogađa desni donji ugao izjednačuju na 1:1. Nije to omelo domaće fudbalere da nastave sa dobrom igrom i Đorđević u 43. minutu ponovo dobro izvodi slobodan udarac, ali ovog puta nije imao dovoljno sreće i lopta umesto mreže pogađa prečku.

I kaad se očekivao odlazak na odmor Hajdin izvrsno upošljava Romanića koji istrčava sam ispred golmana gostiju i rutisnki smešta loptu u mrežu za 2:1.

U nastavku meča opao je intenzitet, Železničar je više vodio računa o odbrani, a Novopazarci su preuzeli inicijativu, ali nije bilo mnogo uzbuđenja sve do samog finiša meča. Najpre je u 87. minutu golman Mijatović dva puta odlično intervenissao i sprečio izjednačenje, a u zaustavnom vremenu u 93 minutu Lazić šutira sa ivice šesnaesterca , jedan odbrambeni igrač Železničara je uklizao i lopta ga pogađa i odlazi u polje.

Na intervenciju iz VAR sobe sudija proverava ovu spornu situaciju i pokazuje na belu tačku, jer se uverio da je lopta ipak doamćeg igrača koji je bio u padu pogodila u ruku. Iskusni Suma uz malo sreće postavlja konačan rezultat 2:2.

Nakon meča trener domaćina Nenad Mijailović je izjavio:

– Ovim bodom koji su osvojili na ovaj način u 93. minutu gosti mogu biti mnogo zadovoljniji. Odigrali smo mnogo bolje prvo poluvreme, u drugom nismo uspeli da postignemo treći gol i na kraju smo surovo kažnjeni. Sekunde su nas delile od pobede, ali šta ads e radi, savki bod nam je važan u borbi za opstanak i nastvićemo i dalje da se borimo i zbog naših brojnih navijača koji su danas došli da nas podrže- istakao je Mijailović.

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR DOČEKUJE NOVI PAZAR Samo se pobede broje i bodovi pišu

UBEDLJIVI PORAZ UPRKOS UJEDNAČENOJ IGRI Fudbaleri Železničara izgubili od FK Inđija 0:3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.