MILICA TODOROVIĆ IZ CRVENOG KRSTA PANČEVO POZIVA: Pomozite, dajte krv onima koji je čekaju

13:37

13.02.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Predstojećim praznicima se svi raduju i imaju planove. Nažalost, ima sugrađana koji su bolesni i neophodna im je krv koje nema dovoljno. Svih krvnih grupa nema na zalihama i zato iz Crvenog krsta pozivaju građane da dođu u sredu u prostorije Crvenog krsta i daju krv od 9 do 12 sati.

„Negde nam je ideja i poruka našim sugrađankama i sugrađanima Hajde da se borimo ovoga puta za nečiji život i za nečiju porodicu, radost i zdravlje. Samo zajedno možemo da pomognemo i obolelima, i zdravstvenom sistemu. Zalihe krvi su na izuzetno niskom nivou, već izvesno vreme traje ta situacija. Dajte krv i obezbedite zalihe krvi za ne daj Bože, ali i za daj Bože za lepe stvari kao što je rađanje dece, ozdravljenje nečije… Krv nema cenu i od nas zavisi da li ćemo pomoći i spasiti nečiji život“, rekla je Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta.

Naše malo pomaže onim sugrađanima kojima od dobrovoljnih davalaca krvi zavisi život i lečenje. Svake srede u prostorijama Crvenog krsta Pančevo u ulici Žarka Zrenjanina broj 15 od 9 do 12 sati i poslednje srede u mesecu od 13 do 17 sati možete dati krv.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.