MATERACI PRIZNAO: Italijan nakon 18 GODINA otkrio šta je rekao Zidanu u finalu Mundijala

12:44

02.04.2024

Podeli vest:

youtube/FIFA

Legendarni italijanski fudbaler Marko Meteraci posle skoro dvadeset godina je otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu u finalu Mundijala 2006. godine.

Tada je senku na finale koje se igralo na Olimpijskom stadionu u Berlinu bacio incident koji se desio u prvom poluvremenu: Zidan je, očigledno nečim isprovociran, glavom udario Materacija, usled čega je zaradio direktan crveni karton i na krajnje neslavan način okončao svoju fudbalsku karijeru. Italijani su na kraju uspeli da nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladaju Francuze i posle 24 godine pauze dođu do nove titule prvaka sveta, četvrte po redu.

Nedavno, Materaci je, nakon dosta nagađanja javnosti, otkrio šta je rekao Zidanu te davne 2006. godine: „Ne sviđa mi se to što je bilo, nije pravedno. Ta epizoda nikada nije trebalo da se desi. U žaru tog finala, među izazovima i uvredama, Zidan mi je ponudio dres. Odbio sam i rekao mu da mi je draža njegova sestra. Onda se okrenuo i reagovao kako se svi sećaju. Od tada ga nisam video“, rekao je italijanski defanzivac.

 

(Pančevac/Nportal)

NEDOSTAJALO SREĆE U FINIŠU MEČA Fudbaleri Železničara poraženi od FK Radničkog 1923 sa 3:0

ODLAZAK BOKUNA Branko Đokić novi trener fudbalera Radničkog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.