NOLE U POLUFINALU ŽENEVE Đoković nakon dugo vremena liči na onog iz prošle sezone

14:59

24.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/TennisTV

Novak Đoković se plasirao u polufinale ATP turnira u Ženevi. On je u četvrtfinalu rezultatom 2:0 (7:5, 6:1) savladao Talona Grikspora i teren koji je bio u jako lošem stanju.

Sam meč dosta je kasnio zbog kiše, počeo je nekoliko časova nakon planiranog vremena, a ni sam tok nije bio ništa manje komplikovan.

Čuvali su Srbin i Holanđanin svoje servise. U petom je dve prilike da rivalu oduzme servis imao Nole, ali je usled lošeg stanja šljake proklizao, a tokom meča je u više navrata prokomentarisao „neverovatno“, „oranica“… U osmom je brejk šansu imao Grikspor, a kulminacija drame viđena je u 11. gemu.

Prethodno je tri puta priliku da oduzme Novaku servis imao Holanđanin, uspeo je dobrim servisima da se odupre Novak, da bi potom nakon 40:0 rival uveo gem u razliku, a iz petog pokušaja Srbin je došao do prednosti i nakon toga prvog seta – 7:5.

Gde je stao Novak u prvom, nastavio je u drugom setu. Odmah na startu lišio je rivala servisa, a potom na svoj potvrdio sjajnu igru. Raspala se nakon toga igra Grikspora, a Novak je nakon dugo vremena zaličio na onog iz prošle sezone koji je osvajao turnire širom sveta. Lako je Srbin pogađao, a činilo se da svakim Noletovim poenom njemu motivacija pada, te je najbolji igrač planete upisao laku pobedu i plasman u polufinale.

Novak Đoković u polufinalu igra protiv Tomasa Mahača, trebalo bi da taj meč bude na programu sutra od 14:30.

(Pančevac/Novosti)

ON JE FAVORIT NA ROLAND GAROSU Đoković iznenadio izjavom: Sada je malo drugačije, ali…

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE NA TERENU Nakon pobede organizatori u Ženevi Đokoviću dali poklon

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.