OVAJ FIĆA JE OSTAVIO SVE BEZ DAHA Nesvakidašnja slika iz Novog Sada, ljubičasti auto okićen sa 1.000 ljubičastih cvetova

09:15

03.06.2024

Podeli vest:

RINA

Novi Sad – Da za lepe stvari nije potrebno puno novca, već samo malo kreativnosti pokazuje i lepa slika koja nam danas stiže iz Novog Sada. Dok se mnogi mladenci trude da u bračni život uđu sa što skupljim i luksuznijim automobilom, mladenci iz Novog Sada odlučili su se za prelepog ljubičastog fiću koji sav bio okićen takođe ljubičastim ružama.

Simbolu bivše Jugoslavije okićenom laticama ruža ljubičaste boje, ne odoleva nijedan prolaznika, a mnogi od njih zastanu i slikaju se pored njega.

– Ne samo da devojke već i muškarci stoje u redu da se slikaju sa automobilom okićenom sa oko 1000 ruža. Mislim da je ovakav model fiće jedinstven u Srbiji, i jedno je sigurno da ako se drugi put budem venčavao iznajmiću upravo ovu fiću – kazao je za agenciju RINa, Lazar M. koji se zatekao pored ove jedinstvne fiće u Novom Sadu.

Ovakav model fiće namenjen je upravo onima koji staju na ludi kamen, i na njemu umesto da stoji registarska oznaka, stoji simpatično „just meried“.

(Pančevac/RINA)

NESVAKIDAŠNJA CRKVA SVETOG MARKA Spolja zastrta lepim ćilimima, a unutra se nalazi bogata riznica

JEDAN OGLAS PROMENIO SVE Tražili ih u nekoliko sela bezuspešno, izgubljeni konji pronadjeni na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.