Drugi Oldtajmer skup u Pančevu u subotu ispred muzeja u parku

13:20

05.06.2024

Podeli vest:

Foto: Mini-klasik klub Pančevo

Drugi Oldtajmer skup u Pančevu biće održan u subotu, 8. juna, s početkom u 10 sati, u parku ispred Narodnog muzeja na Trgu Kralja Petra I.

Organizatori skupa iz Mini-klasik kluba Pančevo očekuju veliki broj učesnika iz cele zemlje i inostranstva, koje će tom prilikom prikazati svoje modele starih automobila.

Na početku, do 12 sati biće organizovana registracija vozila i vozača na info-pultu, gde bi svaki od učesnika trebalo da reguliše kotizaciju u iznosu od 1.500 dinara, za šta im sleduje majica, bon za dva pića u parku, dve flašice vode, kao i bon za ručak sa dva pića (u restoranu „Konoba 32“ od 13.30 do 14.30).

Ručak za suvozača košta 1.200 dinara uz dva pića, a celodnevna kotizacija za vozače i suvozače je 3.500 dinara (ručak, dva pića, večera, neograničeno piće i muzika u restoranu „Konoba 32“).

Za sve učesnike biće organizovana i poseta Narodnom muzeju Pančeva.

Što se daljeg programa tiče, otvaranje skupa je od 12 do 13 sati, kada bi učesnicima trebalo da se obrate i gradonačelnik Pančeva, direktor Turističke organizacije i organizatori skupa iz Mini-klasik kluba Pančevo.

Tokom celog dana za dobru zabavu biće zadužen je DJ Rescobar, a od 15 do 17.30h nastupaće i bend uživo.

Organizatori skupa dodeliće nagrade u šest kategorija, od kojih će jedna biti od publike, koja će moći da glasa na info-pultu tokom celog dana.

Proglašenje pobednika je u 17.30, nakon čega će ovogodišnji skup biti zatvoren.

(Pančevac/J. Filipović)

OTVOREN PRVI MEĐUNARODNI SKUP OLDTAJMERA U PANČEVU Veliki broj građana se okupio da pogleda modele istorijskih automobila! Upriličeno i takmičenje! FOTO i VIDEO

PRVI OLDTAJMER SKUP U PANČEVU: Građani će 10. juna imati prilike da vide šta se nekada vozilo! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.