OVI SRBI, TAKO SU JAKI, TAKO OTPORNI! Ja sam Srbin! Jutjuber nas obožava, govori svima da dođu u Srbiju

20:07

01.07.2024

Podeli vest:

Printscren/YT
Printscren/YT

Jutjeber koji je sebi dao zadatak da obiđe svih 197 zemalja sveta, za jednu od svojih prvih destinacija odabrao je našu zemlju, i malo je reći da je oduševljen.

Jutjuber se zove Džibri Bel, i u svom videu koji je posvetio Beogradu, poručio je da svako ko nije čuo za glavni grad Srbije, ili uopšte za našu zemlju, puno propušta.

– Ovo mesto (Beograd) je uzbudljivo i energija je neverovatna. Ako niste bili u blizini Srba, prepuručujem vam da to uradite. Oni su zabavni, strastveni, ljubazni i puni energije. Kada ih upoznate, postanu vam kao porodica. Daju vam da jedete, da pijete. A ako postanete prijatelji sa njima, dobićete prijatelje za ceo život – tvrdi Bel.

On je naglasio da je sada pravi trenutak da svi koji žele dođu u Srbiju, jer ju je već posetio pre 12 godina i da je to sada sasvim drugačija zemlja.

– Prošli su mnogo ratova, trauma. Ali Srbi su tako jaki, tako otporni, predivan narod. Imaju najboljeg tenisera na svetu, najboljeg košarkaša. Muzika je svuda. Vidi se i da je američka rep muzika puno uticala na Srbiju tokom burnim devedesetih godina (prošlog veka) – procenjuje Bel, poreklom iz SAD-a.

On napominje da još jedan od srpskih gradova u kojem uživa Novi Sad, kao i to da je Srbija dobra pozicija za obilazak celog regiona, uz posetu Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj.

Bel se zatim prošetao Knez Mihailovom ulicom, i napomenuo da se tu zaljubio više puta, uključujući i, kako je rekao, u svoju sadašnju suprugu. Takođe, dečaku koji je želeo da se fotografiše s njim rekao je da se zove Jovan.

– Beograd je grad koji je stalno u pokretu. Volim ove ljude, njihovu hranu, kulturu. Sve je predivno. Upoznajte ove ljude, predivni su. U mom srcu, ja sam Srbin – rekao je Bel na srpskom jeziku i opet pozvao turiste da dođu u Srbiju.

(bizportal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.