BELA CRKVA: Koncertom Milice Pavlović završen karneval

Finalno veče čuvenog karnevala u Beloj Crkvi obeleženo je i tradicionalnom internacionalnom karnevalskom povorkom i vatrometom

09:02

01.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Internacionalni Karneval u Beloj Crkvi održan je tokom protekle nedelje od 24. do 30. Juna, uz podršku lokalne samouprave, ministarstva turizma i omladine, a u organizaciji Centra za kulturu i TO opštine Bela Crkva ,

Finalno veče čuvenog karnevala u Beloj Crkvi obeleženo je tradicionalnom internacionalnom karnevalskom povorkom, spektakularnim vatrometom i odličnim koncertom pevačice Milice Pavlović. Uprkos lošijim vremenskim uslovima organizatori kažu da su zadovoljni karnevalskom nedeljom i ogromnim brojem posetilaca koji su ove godine uživali u čarima ovog Internacionalnog karnevala.

Belocrkvanski karneval je najstariji po kontinuitetu, a za nekoliko godina biće obeležena i jubilarna dvestota manifestacija kaže član borda federacije evropskih karnevalskih gradova Aleksandar Vasović.

Neda Novaković učesnica karnevala i članica grupe Samba Serbia show kaže da je njihova postavka podržana od strane ambasade Brazila, a u njihovoj spektakularnoj izvedbi imali su prilike da uživaju svi posetioci karnevala.

Ovogodišnji internacionalni karneval održan je tokom protekle nedelje, a ljubitelji ovakvih manifestacija uživali su u odličnom programu i sjajnim izvedbama i kostimima učesnika iz celog sveta.

(Pančevac/RTV Pančevo)

OTVOREN BELOCRKVANSKI KARNEVAL Ovo je sedmodnevni program festivala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.