BLIŽI SE KRAJ OI: Danas sve oči uprte ka rvaču Mateu Nemešu, košarkaši večeras protiv Amerike za finale

08:46

08.08.2024

Podeli vest:

Printscreen

Olimpijske igre u Parizu polako se bliže kraju, do ceremenije svečanog zatvaranja ostalo je svega tri dana, a u do sadašnjem toku takmičenja Srbija je osvojila dve zlatne medalje. Danas će biti nova prilika za naše sportiste da obraduju naciju još jednim odličjem, pa će sve oči već od starta programa biti uprte ka rvanju i Mateu Nemešu.

On će se od 11.00 sati boriti protiv Amantura Simailova iz Kirgistana u repesažu, nakon što se ukrajinski rvač Parvis Nasibov plasirao u finale olimpijskog turnira do 67 kilograma u grčko-rimskom stilu, „obezbedivši“ našem takmičaru borbu za bronzanu medalju.

Potom će na borilišta izaći kajakašice. K-500 sastav Serbije boriće se za plasman u finale, a njihova polufinalna trka na programu je od 11.40. časova.

Deset minuta kasnije (11.50) kreću i kajakaši. Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Vladimir Torubarov i Marko Dragosavljević u disciplini K4 500 metara blistali su u kvalifikacijama, a danas voze u polufinalu.

Bilo bi to sve od programa naših sportista u prepodnevnom terminu. Sledi potom duža pauza, a od 21.00 sat zakazan je spektakl dana i susret košarkaša Srbije i Amerike u polufinalu OI.

Biće ovo treći susret „orlova“ i „drim tima“ u roku od mesec dana, a prethodna dva duela završena su ubedljivim pobedama Amerikanaca, koji su glavni favoriti za osvajanje zlata.

(Pančevac/Arena sport)

EVO ZAŠTO JOKIĆ NE DAJE IZJAVE ZA MEDIJE Bogdanović otkrio: Ovde na Olimpijskim igrama nema kazni

KRAJ I ZA KOŠARKAŠICE Srbija ubedljivo poražena od Australije u četvrtfinalu OI

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.