KOVAČICA Odred izviđača Janošik primiće nove članove

21:00

09.08.2024

Podeli vest:

FB/ OI Janošik

Izviđački odred “Janošik“ tokom meseca septembra vršiće upis novih članova. Detaljnije informacije objaviće blagovremeno na društvenim mrežama. Kako kažu, nadaju se novim licima, koje spremno očekuju.

Postati izviđač može svako od 5 do 55 godina, kako navode iz Izviđačkog odreda „Janošik“ iz Kovačice. Odred koji trenutno broji 52 članova navedenog uzrasta od septembra prima nova radoznala lica, koje očekuje puno lepih uspomena, životnih iskustava i nezaboravnih doživljaja.

O izviđaštvu oni koji se prijave, slušaće i učiće jednom nedeljno a doživeće ga na redovnim smotrama izviđača, kampovima i mestima koje će obilaziti u Srbiji, regionu, pa čak i svetu. Tokom cele godine postoje razne izviđacke aktivnosti koje se posećuju, najviše pak leti. Aktivnost u izviđačkom kalendaru gde je domaćin Izviđački odred „Janošik“ iz Kovačice je Likovna kolonija slikara izviđača. Ova manifestacija koja je jedinstvena u Srbiji i regionu u Kovačici je ove godine proslavila 30. godišnjicu. Petodnevno druženje pedesetoro dece iz cele Srbije održano je u dvorištu Mesne zajednice početkom jula. Ono što ističu iz odreda jesu nezaboravni trenuci na putovanjima, iskustva koja podižu samouverenost i samosvest kod dece i mladih. Detalji o upisu u pomenuti odred izviđača biće objavljeni blagovremeno na društvenim mrežama.

(RTV OK)

Ekskurzije poskupljuju na jesen, evo koliko košta dva dana u Nišu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.