VEOMA DOBAR RAZGOVOR Vučić nakon sastanka sa Dodikom: Dominirale su ekonomske teme

14:22

22.08.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Veoma dobar razgovor sa predsednikom Republike Srpske, napisao je na zvaničnom Instagram nalogu predsednik Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa kolegom iz Republike Srpske.

Na sastanku su dominirale ekonomske teme, ali smo izvršili zajedničku analizu globalnih i regionalnih prilika. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, te je jedna od tema bila i borba protiv ilegalnih migracija. Posebnu pažnju, predsednik Dodik i ja, posvetili smo infrastrukturnom, putnom, železničkom i energetskom povezivanju Srbije i Srpske.
– Na sastanku su dominirale ekonomske teme, ali smo izvršili zajedničku analizu globalnih i regionalnih prilika. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, te je jedna od tema bila i borba protiv ilegalnih migracija. Posebnu pažnju predsednik Dodik i ja posvetili smo infrastrukturnom, putnom, železničkom i energetskom povezivanju Srbije i Srpske – navodi se na Instagram nalogu predsednika Vučića.

(Pančevac)

OTVOREN I ISKREN RAZGOVOR Vučić sa Bocan-Harčenkom: Posebna tema razgovora bila je situacija na KiM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.