Uočite problem: Bahati motociklisti protiv građana smrtnika

I ko im šta može? Ili je u pitanju još jedna legenda – da se bahati motociklisti i ne mogu „na’vatati” jer im se tablice ne vide.

08:12

24.08.2024

Podeli vest:

Pod okriljem noći jezde gradom, pronoseći duh slobode i neobuzdanosti, dok vetar šiba oko njih. „Anđeli noći” huče ulicama Pančeva i sela pod punim gasom… Ovako bi zvučala romantizovana priča o neobuzdanim, a u stvari nasilnim i bahatim motoristima, koji izgleda smetaju samo onim građanima smrtnicima koji bi da spavaju noću. Kanda se ovi samoproglašeni „pančevački fantomi” međusobno takmiče ko će brže obići neku rutu, jer kad krenu da ti drndaju po putu ispred zgrade, već znaš da će se vratiti bar nekoliko puta. Ili jednostavno imaju suviše hormona koje nemaju gde da utroše.

I ko im šta može? Ili je u pitanju još jedna legenda – da se bahati motociklisti i ne mogu „na’vatati” jer im se tablice ne vide. Ipak, i „mali Perica” zna da nema na hiljade onih koji poseduju ljute mašine, a mogu noću da se vozikaju po gradu, pa da se oni koji ugrožavaju javni red i mir, a bogami i bezbednost, pa i živote ljudi, i u ovom slučaju mogu „na’vatati” i drugim „metodama obrade”.

Za građane su svakako nevidljivi, pa i skrinšot sa snimka od 4. avgusta u 23 sata, 37 minuta i 40 sekundi, iz Ulice Stevana Šupljikca kod nekadašnje pivare, prikazuje samo mrlju. Zato valjda jedan revnosni građanin koji je pre izvesnog vremena „slučaj” prijavio policiji nije mogao da odgovori na pitanje dežurnog kojom brzinom se i kuda tačno kretalo N. N. lice na motoru!

 

(Pančevac / N. Simendić)

UOČITE PROBLEM: Usko crevo

UOČITE PROBLEM: Zgrada „socijalnog” zaslužila bolje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.