NEĆE VIŠE BITI ŽETONA ZA ULAZAK NA BEOGRADSKU AUTOBUSKU STANICU: Evo šta stiže kao moderna zamena

Poslednji polazak sa Savskog trga, odnosno Železničke 4, gde se nalazi trenutno autobuska stanica biće u 00.50 časova za Ljubljanu

10:00

27.09.2024

Podeli vest:

printscreen/YT

Direktor marketinga Beogradske autobuske stanice Željko Pavićević izjavio je danas da se na perone stanice koja se premešta na Novi Beograd, više neće ulaziti sa žetonima, već očitavanjem bar-koda. 

„Ovde će biti praktično aparati sa kojima se čekirate, na kartama će biti bar-kod, i tako će se ulaziti na peron“, rekao je Pavićević za Tanjug.

On je rekao da će stanica zvanično početi sa radom 29. septembra kada se očekuje prvi polazak u 3.50 minuta iz Beograda za Novi Sad.

„Poslednji polazak sa Savskog trga, odnosno Železničke 4, gde se nalazi trenutno autobuska stanica biće u 00.50 časova za Ljubljanu. Istog trenutka kada otpratimo poslednji autobus, startuje sa radom nova stanica“, rekao je Pavićević.

Na novu autobusku stanicu koja se nalazi na Novom Beogradu u Bloku 42, kako je pojasnio Pavićević, putnici mogu da dođu iz ulice Antifašističke borbe gde postoje dva ulaza u stanicu.

„Ulaskom u zgradu, putnici dolaze do biletarnice gde mogu da kupe kartu za željeni pravac. Takođe u nekim danima ispred nas, pustićemo onlajn prodaju karata, tako da će svi imati mogućnost kupovine karata preko interneta. Svi oni koji su ranije kupili karte, obavešteni su o novoj lokaciji stanice“, rekao je Pavićević.

Prema njegovim rečima na karti je naznačen peron sa kojeg polaze i ističe da se u nedelju kada sa radom počinje nova autobuska stanica, ne očekuju veće gužve ili čekanje u redovima.

(Una.rs)

ZA VIKEND ĆE NAM TREBATI ZIMSKE JAKNE! Dolazi nam HLADNI FRONT i evo šta sve donosi

EKSKLUZIVNO: Pančevci, ostaje stajlište kod Skupštine Srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.