Trijumf fudbalera Voje Gačića: Uzeli prvi pehar

Fudbaleri Voje Gačića iz Pančeva sjajno su započeli aktuelnu sezonu u okviru Druge južnobanatske lige Zapad

14:09

03.10.2024

Podeli vest:

Foto: FK Voja Gačić

Fudbaleri Voje Gačića iz Pančeva sjajno su započeli aktuelnu sezonu u okviru Druge južnobanatske lige Zapad. U prva tri meča zabeležen je stoprocentan učinak, ali je ekipa u nastavku ušla u krizu rezultata, tako da u poslednjih 270 minuta fudbala nisu osvojili niti jedan bod, čime je ekipa izgubila korak u borbi za prvo mesto na tabeli koje trenutno zauzima Borac iz Sakula sa 15 osvojenih bodova.

Međutim, klub je u kup takmičenju zabeležio sjajno ostvarenje, gde su prigrlili i trofej.

Na stadionu Sportskog centra „Mladost“ u Pančevu, domu fudbalera Železničara, Voja Gačić se sastao sa ekipom Mladosti iz Vojlovice u finalu Kupa FS opštine Pančevo i sa ubedljivim trijumfom je stigao do prvog ovosezonskog pehara.

Međutim, meč nije započeo na najbolji mogući način kada su pančevački fudbaleri u pitanju. Ekipa Mladosti je preko Luke Regoje već u 11. minutu stigla do prednosti, ali je Nikola Obradović do odlaska na odmor uspeo da poravna rezultat.

U nastavku meča viđena je raspodija fudbalera u crveno-žutij sportskoj opremi. Za samo 17 minuta igre između 50. i 67. minuta čak četiri puta su tresli mrežu golmana Marka Jovičića, a konačan rezultat je postavljen u samom finišu meča.

(Pančevac/Republika)

PANČEVAČKA LIGA Glogonj nastavio seriju pobeda

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.