ĐACI ISPRATILI U PENZIJU NASTAVNICU FIZIČKOG: Štafeta, buket cveća i moravac za Vesnu Gajić

16:49

03.10.2024

Podeli vest:

G.J.

Nastavnica Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj” Vesna Gajić dobila je ispraćaj u penziju kakav nije očekivala. Na njen poslednji čas fizičkog došli su njeni bivši đaci koji su joj zajedno sa sadašnjim učenicima priredili malu svečanost koju će dugo pamtiti. Oproštaj od omiljene nastavnice izveli su trčeći zajedno štafetu sa buketom cveća, ali i igrajući moravac i užičko kolo koji su učili na časovima fizičkog vaspitanja. Jedan od bivših učenika Vladimir Glišić je istakao:

– Pamtim je kao mladu nastavnicu i bila je čast i privilegija biti njen đak. Bila je izuzetan pedagog i uvek se podjednako zalagala za sve učenike. Zato smo i došli da je posle toliko godina još jednom podržimo i da joj poželimo srećne penzionerske dane-rekao je Glišić.

Nastavnica Vesna Gajić bila je veoma iznenađena gestom svojih đaka i kolega iz škole i uz mnogo emocija održala je i poslednji čas:

-Uvek sam bila sa decom i zaista mi je puno srce kad vidim koliko ih je došlo da me isprati u penziju. Nadam se da sam svoju misiju ispunila uspešno i da sam kod svakog od njih ostavila bar mali trag i da će me se sećati po lepom i dobrom- rekla je Vesna Gajić.

Dirljiv je bio i oproštaj od kolega koji su za Vesnu imali samo reči hvale. Učiteljica Jelena Vukadinović je istakla da je bilo lepo sarađivati sa njom:

– Bila je uvek veoma posvećena svom radu, pošteno je odrađivala svaki čas i svakom detetu se posvećivala do kraja 100 posto, ali je znala i kako i šta može od svakod đaka da zahteva i da očekuje-kaže učiteljica Vukadinović.

Učiteljica Vesna može biti ponosna na svoj rad, a da je dobro radila svedoči ispraćaj koji su joj sa mnogo ljubavi i pažnje priredili njeni učenici i kolege.

GJ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.